DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 presenteert Meek’s Meubelen als nieuwe hoofdsponsor!

DZC’68 presenteert Meek’s Meubelen als nieuwe hoofdsponsor!

Met trots maken wij bekend dat Meek’s Meubelen de nieuwe hoofdsponsor is geworden van DZC’68! Een mooiere opvolger van REBO kunnen wij ons niet wensen denken wij. Vanaf zijn zesde levensjaar lid, keeper en speler geweest in het 1e elftal, 7 jaar manager breedtesport bij onze vereniging en nu hoofdsponsor. Een droom komt uit voor ‘onze’ Max!
Een leven lang DZC’68 is dus wel van toepassing voor Max en natuurlijk ook Robert. Maar weet waar je aan begint…..
MEEK'S MEUBELEN VORDEN
Kom naar Meek’s Meubelen Vorden voor Landelijk Wonen & Slapen!

Houdt u van een warm en knus interieur? Spreekt de term ‘landelijk wonen’ u aan? Wilt u heerlijk slapen in een sfeervolle slaapkamer? Meek’s Meubelen in Vorden biedt u de nodige inspiratie.

Landelijk Wonen & Slapen
Meek’s Meubelen Landelijk Wonen & Slapen in Vorden, Gelderland, biedt u op een oppervlakte van maar liefst 7.000 vierkante meter een enorme woonbeleving. Met de vijf aansprekende collecties / afdelingen kunt u op alle gebieden slagen voor de smaakvolle en duurzame inrichting van uw woning:

  • Landelijk wonen
  • Lifestyle
  • Sfeervol slapen
  • Relaxfauteuil studio

  • Inhouse
  • House of Dutchz
  • happy@home
  • Merk artikelen

Waarom een bezoek brengen aan Meek’s Meubelen Landelijk Wonen & Slapen?
Houdt u van een romantische, klassieke, tijdloze of landelijke inrichting en bent u op zoek naar betaalbaar comfort van een hoge kwaliteit, dan is een bezoek aan Meek’s Meubelen in Vorden de moeite meer dan waard. Of u nu op zoek bent naar een bankstel, eethoek, fauteuil, lederen meubelen, een kast, een complete slaapkamer of een relaxfauteuil, op 7.000 vierkante meter in verschillende (onlangs gerenoveerde) toonzalen kun u uw hart ophalen.

MEEK'S MEUBELEN VORDEN
Ruurloseweg 8-12
7251 LK Vorden
[T] 0575-551879
[E] vorden@meeksmeubelen.nl



MEEK'S MEUBELEN RUURLO
Kom naar Meek’s Meubelen Ruurlo voor Modern Woondesign!

Wisselende collecties, bekende merken, prachtige ontwerpen van creatieve designers. En een uitstekende kwaliteit. Dat is betaalbaar Woondesign volgens Meek’s Meubelen.

Modern Woondesign
Meek’s Meubelen modern woondesign uit Ruurlo, Gelderland, biedt u op een oppervlakte van maar liefst 3.000 vierkante meter een enorme moderne woonbeleving. Met een keur aan grote merken in verschillende toonzalen kan de liefhebber van design in het strakke, eigentijdse interieur zijn hart ophalen.

Waarom een bezoek brengen aan Meek’s Meubelen Modern Woondesign?
De moderne collecties van Meek’s Meubelen modern woondesign in Ruurlo worden zorgvuldig voor u geselecteerd en frequent gewisseld. Hierdoor kunt u bij ieder bezoek aan de toonzalen nieuwe interieurindrukken opdoen. Grote meubelmerken als Bree’s New World, XOOON, KOINOR, InHouse, Harvink, Calia, en Gealux hebben er niet voor niets voor gekozen de door hun designers ontworpen stukken bij Meek’s Meubelen modern woondesign aan u voor te stellen.

MEEK'S MEUBELEN RUURLO
Domineesteeg 14
7261 AS Ruurlo
[T] 0573-453349
[E] ruurlo@meeksmeubelen.nl