DZC '68NieuwsHoofdnieuwsWehlse Bijenkorf langer verbonden aan DZC'68

Wehlse Bijenkorf langer verbonden aan DZC'68

Na een leuk en onderhoudend gesprek met nieuwe eigenaar Wouter Schuurman en Support68 werd al snel beklonken dat de samenwerking  tussen Wehlse Bijenkorf en DZC'68 een vervolg zou krijgen. Wij zijn Wouter en zijn team erkentelijk voor zijn vertrouwen en wensen hem alle succes met zijn nieuwe zaak!

Wehlse Bijenkorf

De sfeervolle woonwinkel van Wehlse Bijenkorf is gevestigd in Wehl. Al decennia lang voorzien zij hun klanten van kwalitatief hoogwaardige meubels, raamdecoratie, tapijt, houten vloeren en pvc vloeren.

Zij staan bekend om hun persoonlijke aandacht en uitmuntende service. Hun enthousiaste team staat voor je klaar om je uitgebreid te adviseren op het gebied van al je woonwensen.

De Wehlse Bijenkorf is al sinds 1933 een begrip op het gebied van wonen en slapen en inmiddels hebben er al 3 generaties Timmermans aan het roer gestaan. Vanaf 1 september hebben Wouter Schuurman en Susan Brouwer de Wehlse Bijenkorf meubelen overgenomen van John en Susan Timmermans.

John en Susan gaan verder met de Wehlse Bijenkorf stoffering (raambekleding en vloeren) en blijven eigenaar van Zit en Relax die ze samen met Marko Evers runnen. Voor de Wehlse Bijenkorf hebben we de krachten gebundeld en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Wouter weet als geen ander hoe het is om een zaak te runnen, hij is mede-eigenaar geweest van Schuurman Schoenen. Zijn levenspartner Susan, runt haar eigen bedrijf SB Webdesign en is daarnaast verantwoordelijk voor de hele online marketing van de Wehlse Bijenkorf
Samen met de vertrouwde gezichten van hun verkoop- en montageteam zijn ze klaar voor de toekomst. Zij hopen u graag te ontmoeten in hun mooie winkel!

Wehlse Bijenkorf
Nijverheidsweg 10
7031 BV Wehl
[T] 0314-681208
[E] info@wehlsebijenkorf.nl