DZC '68NieuwsHoofdnieuwsBAX advocaten en mediators, gewoon en bloedfanatiek door bij DZC'68

BAX advocaten en mediators, gewoon en bloedfanatiek door bij DZC'68

BAX advocaten en mediators heeft het sponsorcontract met DZC'68 'gewoon' weer met drie jaar verlengd. Dat ze bij BAX 'bloedfanatiek' zijn weten ze bij support68 nu ook zeker. Na het tekenen van het contract moest er eerst, op hoog niveau trouwens, een balletje worden hooggehouden.

Dit is BAX

Een bedrijfsovername of een geschil met een medewerker of familie. Achter elke zaak zit een persoonlijk verhaal. Met wat voor zaak je ook te maken krijgt, je wilt graag weten waar je recht op hebt. En dat begrijpen ze bij BAX advocaten en mediators.

Specialisatie-formule
Hun specialisatie-formule is uniek in de Achterhoek. Hun juridische specialisten werken snel en kundig met elkaar samen. Zij geloven in de kracht van hun werkwijze: doodgewoon, klantgericht, specialistisch en oprecht. Daarnaast bloedfanatiek, keihard, gedreven en oplossingsgericht. Het BAX-DNA vind je terug in alles wat zij doen.

Hun waarmakers
Door scherp en up-to-date te blijven van de veranderende wetten en regels in onze specialisaties maken ze hun formule waar. Zij combineren hun Achterhoekse nuchterheid met een gezonde dosis fanatisme, kortom doodgewoon én bloedfanatiek. 

Uit onder andere BAX2Give blijkt hun warme betrokkenheid bij de maatschappij. 

Doodgewoon
Zij zijn fatsoenlijke mensen.  Zij zijn hulpvaardig, open, toegankelijk en ruimdenkend. Ze zijn altijd partijdig, maar onafhankelijk. 

 > Zij zijn keihard, maar wel fair
Je wilt geen slap advies, of een advies van zeven pagina's waar je nog niets mee kunt. Bij hen hoor je heldere waarheid. Hun communicatie is no-nonsense, transparant, puur, warm en persoonlijk. Je weet altijd waar je aan toe bent. 

Bloedfanatiek
Jouw probleem is hun probleem. Samen bepalen ze de marsroute. Daarna vechten ze met bezieling voor het beste resultaat. Zwichten doen ze niet. 

> Zij zijn fair, maar wel keihard
Ze bijten door tot in de kleinste details. Met respect gaan ze door tot waar ze moeten zijn. 

ONS KARAKTER
Lees hier meer over ons karakter.

BAX advocaten en mediators
Edisonstraat 86
7006 RE Doetinchem
[T] 0314 - 37 55 00
[E] info@baxadvocaten.nl