Activiteiten Agenda

De Vacaturebank

Lidmaatschap

aanmeld1

afmeld1

facebook

Zoeken

DZC Kleding Shop

webwinkelkledinglijnbutton
touringcar
Fair Play Afdrukken
Algemeen
fairplay.gif


Het bestuur van D.Z.C.’68 voert al meer dan 10 jaar een beleid om exessen in- op en rond de voetbalvelden uit te bannen. Hiervoor is een calamiteitenplan ontwikkeld met als doel : Het stimuleren en terugbrengen van normen en waarden in de voetbalsport.

Klik op de link om het DZC calamiteitenplan te bekijken. icon Calamiteitenplan

Belangrijkste punten:

wat wordt onder excessen verstaan.
Het bedreigen / molesteren van scheidsrechter en/of assistent-scheidsrechter.  Het opzettelijk trappen en slaan, het spuwen van, het geven van een kopstoot kniestoot en/of elleboogstoot aan een tegenspeler. Het plegen van vernielingen aan de accommodatie en het bekladden hiervan (ook bij andere verenigingen). Het plegen van diefstal (ook bij andere verenigingen). 

voor wie gelden de maatregelen.
Voor alle leden en ouders van leden. 

wat zijn de sancties.
Sancties kunnen variëren van: berisping, alternatieve straf, schorsing, tot royement en betaling van de kosten (afhankelijk van het vergrijp). 

bericht/ mededeling.
Bij een vergrijp krijgt de overtreder zowel schriftelijk als mondeling bericht. Eveneens wordt de trainer/ leider op de hoogte gebracht.  

bezwaar/ beroep.
Er is geen bezwaar mogelijk. Alleen bij royement kan beroep worden aangetekend bij het Dagelijks Bestuur. 

kosten.
De kosten voortvloeiende uit de begane excessen zijn voor eigen rekening. Ook de kosten van gele en rode kaarten worden in rekening gebracht. 

informatie.Informatie over uitvoering/ toepassing van genoemd calamiteitenplan kunt u krijgen bij de secretaris Johan Beuker. Tel: 06-19069674-

Share
comments
 
Vorige pagina
© 2013 DZC 68. | Website gehost door: HPU internet services